Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Radiofrecvența FSR EndyMed: resurfacing

Ce este Radiofrecvența FSR EndyMed?

Radiofrecvența FSR (Fractional Skin Resurfacing) EndyMed este o altă tehnologie avansată dezvoltată de compania EndyMed pentru a trata și îmbunătăți aspectul pielii. Aceasta combină tehnologia radiofrecvenței cu ablația fractionată pentru a obține rezultate mai bune în tratarea ridurilor, texturii neuniforme a pielii și a cicatricilor.

Prin utilizarea radiofrecvenței FSR EndyMed, tratamentul se realizează prin emisia de micro-ace sau micro-electrozi în straturile profunde ale pielii, unde sunt livrate unde radiofrecvență. Acestea creează mii de micro-leziuni controlate, numite zone de ablație fractionată, în interiorul țesutului pielii.

Aceste zone de ablație fractionată determină o reacție a pielii, stimulând producția de colagen și regenerarea celulară în jurul fiecărei leziuni. Astfel, se obține o strângere a pielii, o îmbunătățire a texturii și un aspect general mai tânăr și mai sănătos.

Radiofrecvența FSR EndyMed oferă mai multe avantaje, cum ar fi:

 • Rezultate superioare: Tehnologia FSR EndyMed combină radiofrecvența cu ablația fractionată, oferind rezultate mai bune în comparție cu procedurile care utilizează doar una dintre aceste tehnologii.
 • Stimularea producției de colagen: Procedura stimulează în mod intens producția de colagen nou, ceea ce duce la îmbunătățirea texturii pielii și la reducerea ridurilor.
 • Personalizare și adaptabilitate: Parametrii tratamentului pot fi ajustați în funcție de nevoile și obiectivele individuale ale pacientului, asigurând un tratament personalizat.
 • Perioadă scurtă de recuperare: Deși procedura implică crearea unor micro-leziuni în piele, perioada de recuperare este relativ scurtă, iar efectele secundare sunt minimizate.
 • Posibilitatea de a trata diferite zone ale corpului: Radiofrecvența FSR EndyMed poate fi utilizată pe față, gât, decolteu și alte zone ale corpului pentru a trata multiple afecțiuni și a obține rezultate estetice semnificative.

Cum functioneaza Radiofrecvența FSR EndyMed: resurfacing?

Radiofrecvența FSR (Fractional Skin Resurfacing) EndyMed utilizează o combinație de radiofrecvență și ablație fractionată pentru a obține rezultate de îmbunătățire a texturii pielii și a ridurilor. Iată cum funcționează procedura:

 • Preparare: Înainte de procedură, zona de tratament este curățată și poate fi aplicat un gel sau un agent de contact pentru a asigura o bună conducere a energiei radiofrecvenței.
 • Livrarea energiei radiofrecvenței: Dispozitivul EndyMed emite micro-ace sau micro-electrozi în straturile profunde ale pielii. Acestea sunt plasate într-un model fracționat, creând mii de leziuni controlate în piele.
 • Ablarea fractionată: Zonele de ablație fractionată sunt create în interiorul țesutului pielii, afectând micro-coloane subțiri de țesut în jurul fiecărei leziuni. Aceste micro-leziuni activează un proces de vindecare natural al pielii.
 • Stimularea producției de colagen: Ablația fractionată determină o reacție a pielii, stimulând producția de colagen și regenerarea celulară în zonele tratate. Producția crescută de colagen conduce la o piele mai fermă, mai elastică și mai netedă.
 • Rezultate de întinerire a pielii: În timpul procesului de vindecare, pielea elimină țesutul afectat și începe să dezvolte un nou țesut sănătos. Acest proces contribuie la îmbunătățirea texturii pielii, la reducerea ridurilor și la obținerea unui aspect general mai tânăr și mai sănătos.

Procedura de radiofrecvență FSR EndyMed poate fi personalizată în funcție de nevoile individuale ale pacientului. Parametrii precum adâncimea de penetrare, nivelul de energie și densitatea leziunilor pot fi ajustați pentru a obține cele mai bune rezultate.

Care sunt beneficiile Radiofrecvența FSR EndyMed: resurfacing?

Radiofrecvența FSR (Fractional Skin Resurfacing) EndyMed oferă o serie de beneficii pentru îmbunătățirea texturii pielii și a ridurilor. Iată câteva dintre principalele beneficii ale acestei proceduri:

 1. Întinerirea pielii: Radiofrecvența FSR EndyMed stimulează producția de colagen în piele, ceea ce duce la o îmbunătățire semnificativă a aspectului și a fermității pielii. Ridurile și liniile fine sunt reduse, iar pielea devine mai netedă și mai tânără în aspect.
 2. Tratarea cicatricilor și a texturii neuniforme a pielii: Procedura ajută la îmbunătățirea texturii pielii, reducând aspectul porilor dilatați, al cicatricilor și al altor imperfecțiuni ale pielii. Ablația fractionată direcționată de radiofrecvență stimulează regenerarea celulară și promovează creșterea unui nou țesut sănătos, ajutând la uniformizarea tonusului și texturii pielii.
 3. Rezultate vizibile și durabile: Radiofrecvența FSR EndyMed oferă rezultate vizibile și durabile. Producția crescută de colagen în urma procedurii continuă în săptămânile și lunile care urmează tratamentului, ceea ce contribuie la menținerea aspectului îmbunătățit al pielii pe termen lung.
 4. Tratament personalizat: Procedura poate fi personalizată în funcție de nevoile și obiectivele individuale ale pacientului. Parametrii precum adâncimea de penetrare, nivelul de energie și densitatea leziunilor pot fi ajustați pentru a se potrivi nevoilor specifice ale fiecărei persoane.
 5. Timp de recuperare scurt: Deși procedura implică crearea unor micro-leziuni în piele, perioada de recuperare este relativ scurtă. În general, pielea se vindecă rapid, iar pacienții pot reveni la activitățile normale într-un timp scurt.
 6. Siguranță și minimizarea efectelor secundare: Radiofrecvența FSR EndyMed este o procedură sigură și minim invazivă. Dispozitivul EndyMed este conceput pentru a livra energia în mod precis în straturile profunde ale pielii, minimizând astfel riscul de efecte secundare nedorite.

Contraindicatii Radiofrecvența FSR EndyMed: resurfacing

Există câteva contraindicații pentru utilizarea radiofrecvenței FSR (Fractional Skin Resurfacing) EndyMed. Este important să consulți un medic specialist sau un dermatolog pentru a evalua situația ta specifică. Iată câteva contraindicații comune pentru radiofrecvența FSR EndyMed:

 • Femei însărcinate sau care alăptează: Siguranța utilizării radiofrecvenței FSR EndyMed în timpul sarcinii sau alăptării nu a fost încă stabilită, așadar, acestea sunt contraindicații.
 • Boli de piele active sau inflamații: Dacă ai o afecțiune activă a pielii, cum ar fi eczema, dermatita sau psoriazisul în zona de tratament, ar putea fi necesar să aștepți până când aceasta se vindecă complet înainte de a efectua procedura.
 • Infecții cutanate: Dacă ai o infecție cutanată activă în zona de tratament, este indicat să aștepți până când infecția se vindecă înainte de a efectua radiofrecvența FSR EndyMed.
 • Prezența unor afecțiuni medicale: Există anumite afecțiuni medicale, cum ar fi tulburările de coagulare, epilepsia sau boli autoimune, care pot reprezenta contraindicații pentru utilizarea radiofrecvenței FSR EndyMed. Este important să discuți cu medicul tău despre orice afecțiuni medicale preexistente pe care le ai.
 • Prezența unor implanturi sau dispozitive medicale: Dacă ai implanturi sau dispozitive medicale în zona de tratament, cum ar fi implanturi mamare sau pacemaker, este important să discuți cu medicul tău pentru a determina dacă procedura este sigură pentru tine.
 • Tendința la cicatrizare anormală: Dacă ai o tendință la cicatrizare anormală, cum ar fi formarea excesivă de țesut cicatricial sau cheloizi, este posibil să nu fii un candidat potrivit pentru radiofrecvența FSR EndyMed.

Acestea sunt doar câteva contraindicații generale, iar recomandările pot varia în funcție de cazul individual.

Galerie Before&After

Centrul Medical Euromed
Str. Parintele Galeriu, nr. 6C
Bucuresti , Romania

021 211 96 60 / 0723 286 269

Copyright || All Rights Reserved.

Subscribe for the updates!