Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Epilare definitivă cu laser

Laserul Palomar este considerat unul dintre cele mai eficiente sisteme de îndepărtare permanentă a părului. Tratează toate tipurile de piele, de la pielea deschisă până la pielea bronzată, și poate fi utilizat pentru a viza chiar și părul blond. Epilarea definitivă a revoluționat industria serviciilor de cosmetică la nivel mondial, iar standardul de aur în fotoepilare este reprezentat de laserul Palomar.

Cum trebuie pregătită pielea înainte de epilare?

Pielea nu trebuie să fie expusă intens la soare (roșie, foarte pigmentată) sau bronzată cu cremă autobronzantă sau bronz organic înainte de ședința de epilare înainte cu aproximativ 2-4 săptămâni , se va renunța la smulgerea părului cu ceară sau cu aparatul de epilat cu cel puțin 4 săptămâni înainte. In ziua tratamentului nu trebuie aplicate creme de corp  sau deodorant , părul trebuie să fie ras cu lama cu câteva ore înainte de ședință.

Câte ședințe sunt necesare? Căt timp persistă rezultatele?

EPILAREA LASER efectuată corect poate fi permanentă, însă nu completă.

Dupa 6-8 sedinţe efectuate la 4-6 săptămâni distanță. Pilozitatea se reduce în proporție de 70-90% iar firele restante sunt mult mai subțiri şi cu o creștere foarte lentă. Şedințele ulterioare de întreţinere sunt 1-2 pe an şi asigură absenţa pilozității pe termen lung.

Centrul Medical Euromed
Str. Parintele Galeriu, nr. 6C
Bucuresti , Romania

021 211 96 60 / 0723 286 269

Copyright || All Rights Reserved.

Subscribe for the updates!