Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Radiofrecvența EndyMed: tightening și eliminare grasime localizata

Radiofrecvența EndyMed 

Este o tehnologie inovatoare utilizată în tratamentele estetice non-invazive, care utilizează energie de radiofrecvență pentru a îmbunătăți aspectul pielii și a trata diverse probleme ale acesteia. EndyMed este o companie specializată în dezvoltarea și producția dispozitivelor medicale și estetice bazate pe tehnologia radiofrecvenței.

Principiul de funcționare al Radiofrecvenței EndyMed constă în aplicarea unor unde de radiofrecvență controlate și monitorizate asupra pielii, cu ajutorul unui dispozitiv special conceput. Aceste unde de radiofrecvență pătrund în straturile profunde ale pielii, generând căldură în țesuturile subiacente. Acest proces stimulează producția de colagen și elastină, substanțe esențiale pentru menținerea fermității, elasticității și aspectului tânăr al pielii.

Cum functioneaza tratamentul cu Radiofrecvența EndyMed?

Tratamentul cu Radiofrecvența EndyMed utilizează o tehnologie avansată pentru a furniza energie de radiofrecvență în straturile profunde ale pielii. Iată cum funcționează în general:

 • Consultația inițială: Înainte de a începe tratamentul, veți avea o consultație inițială cu specialistul estetic pentru a discuta despre obiectivele dvs. și a evalua starea pielii. Acest lucru ajută la determinarea protocolului de tratament și la personalizarea opțiunilor pentru nevoile dumneavoastră specifice.
 • Prepararea pielii: Înainte de tratament, se curăță și se pregătește zona pielii care urmează să fie tratată. Este posibil să fie aplicat un gel conductiv pentru a facilita transmiterea energiei de radiofrecvență în piele.
 • Aplicarea energiei de radiofrecvență: Specialistul estetic va utiliza un dispozitiv EndyMed special conceput, care emite unde de radiofrecvență controlate în straturile profunde ale pielii. Acest dispozitiv poate fi în formă de mână sau poate avea diverse capete de tratament pentru a se adapta la diferitele zone ale corpului.
 • Simțirea căldurii și monitorizarea temperaturii: Pe măsură ce energia de radiofrecvență este livrată în piele, veți simți o senzație de căldură plăcută. Specialistul estetic va monitoriza temperatura pielii și va regla setările dispozitivului pentru a obține rezultatele dorite fără a provoca disconfort sau arsuri.
 • Stimularea producției de colagen și remodelarea țesutului: Căldura generată de energia de radiofrecvență stimulează fibroblaștii din piele să producă mai mult colagen și elastină. Aceste substanțe esențiale contribuie la întărirea și strângerea pielii, îmbunătățindu-i aspectul și textura. De asemenea, procesul de remodelare a țesutului poate ajuta la reducerea ridurilor, liniilor fine, celulitei și a altor imperfecțiuni.
 • Finalizarea tratamentului și îngrijirea post-tratament: După terminarea sesiunii de tratament, se aplică de obicei o cremă hidratantă sau un produs de îngrijire a pielii pentru a calma și proteja pielea. De asemenea, specialistul estetic vă poate oferi recomandări specifice pentru îngrijirea pielii după tratament.

Durata și numărul de sesiuni de tratament necesare pot varia în funcție de obiectivele dvs. individuale și de starea pielii. De regulă, se recomandă o serie de sesiuni regulate pentru a obține rezultate optime, iar efectele tratamentului pot dura luni sau chiar ani, în funcție de îngrijire

Tratamentele cu Radiofrecvență EndyMed pot fi utilizate pentru diverse afecțiuni și preocupări ale pielii, inclusiv:

 • Riduri și liniile fine: Radiofrecvența stimulează producția de colagen și elastină, reducând apariția ridurilor și liniilor fine și îmbunătățind textura pielii.
 • Tonifiere și strângere a pielii: Tratamentele cu Radiofrecvență EndyMed ajută la remodelarea și restructurarea țesuturilor pielii, conducând la o îmbunătățire a fermității și strângerii pielii flasce.
 • Acnee și cicatrici: Radiofrecvența poate fi utilizată și în tratamentul acneei și a cicatricilor. Aceasta acționează asupra glandelor sebacee și a țesuturilor afectate, reducând inflamația și promovând vindecarea pielii.
 • Reducerea celulitei și a depozitelor de grăsime: Radiofrecvența poate ajuta la îmbunătățirea aspectului pielii afectate de celulită și poate ajuta la reducerea depozitelor de grăsime localizate.

Unul dintre avantajele Radiofrecvenței EndyMed este că poate fi adaptată pentru a se potrivi diferitelor tipuri de piele și necesități ale pacienților. De asemenea, tratamentele cu Radiofrecvență EndyMed sunt considerate non-invazive și nu necesită timpi de recuperare prelungi sau perioade de evitare a activităților normale.

Care sunt beneficiile tratamentului cu EndyMEd?

Tratamentul cu EndyMed oferă o serie de beneficii pentru pacienți. Iată câteva dintre acestea:

 • Non-invazivitate: EndyMed utilizează tehnologia radiofrecvenței pentru a trata problemele pielii, fără a necesita intervenții chirurgicale sau alte proceduri invazive. Nu există tăieturi, cusături sau perioade lungi de recuperare asociate cu tratamentele chirurgicale.
 • Rezultate vizibile: EndyMed stimulează producția de colagen și elastină în straturile profunde ale pielii, ceea ce duce la îmbunătățiri semnificative ale aspectului și texturii pielii. Ridurile și liniile fine sunt reduse, iar pielea devine mai fermă și mai strânsă.
 • Personalizare: Procedurile cu EndyMed pot fi adaptate pentru a se potrivi nevoilor individuale ale fiecărui pacient. Specialistul estetic poate ajusta adâncimea și intensitatea tratamentului în funcție de zonele tratate și de obiectivele specifice ale pacientului.
 • Confort: În timpul tratamentului cu EndyMed, pacienții pot simți o căldură plăcută în zona tratată, dar în general procedura este bine tolerată și nu provoacă disconfort semnificativ. Specialistul estetic va monitoriza temperatura pielii pentru a asigura un tratament sigur și eficient.
 • Timp scurt de recuperare: După tratamentul cu EndyMed, majoritatea pacienților pot reveni la activitățile normale imediat sau într-un timp scurt. Nu există perioade lungi de vindecare sau restricții semnificative după procedură.
 • Rezultate pe termen lung: Deoarece EndyMed stimulează producția de colagen și elastină, rezultatele tratamentului pot dura luni sau chiar ani. În funcție de tipul de tratament și de obiectivele individuale ale pacientului, este posibil să fie necesare sesiuni periodice de întreținere pentru a menține rezultatele obținute.

Contraindicatii EndyMed?

Există anumite contraindicații pentru tratamentul cu EndyMed. Este important să vă consultați cu un specialist estetic pentru a evalua în mod adecvat dacă acest tratament este potrivit pentru dumneavoastră. Iată câteva dintre contraindicațiile comune:

 • Femei însărcinate sau care alăptează: Utilizarea tehnologiei de radiofrecvență în timpul sarcinii sau alăptării nu este recomandată, deoarece nu au fost efectuate suficiente studii pentru a evalua siguranța în aceste situații.
 • Afecțiuni cutanate active sau leziuni: Dacă aveți o infecție activă a pielii, leziuni deschise sau inflamații severe în zona de tratament, poate fi necesar să așteptați până când acestea se vindecă înainte de a efectua tratamentul cu EndyMed.
 • Dispozitive medicale implantate: Dacă aveți dispozitive medicale implantate, cum ar fi stimulatoare cardiace sau defibrilatoare, este important să discutați cu medicul dumneavoastră sau cu specialistul estetic pentru a determina dacă tratamentul cu EndyMed este sigur în aceste cazuri. Unele dispozitive pot fi afectate de energia de radiofrecvență.
 • Istoric de tulburări de coagulare: Persoanele cu tulburări de coagulare sau care iau medicamente anticoagulante pot avea un risc crescut de sângerare sau vânătăi în urma tratamentului cu EndyMed. Este important să discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a efectua procedura.
 • Prezența unor tumori maligne: În cazul unor tumori maligne active în zona de tratament, este contraindicată utilizarea tratamentului cu EndyMed.

Galerie Before&After

Centrul Medical Euromed
Str. Parintele Galeriu, nr. 6C
Bucuresti , Romania

021 211 96 60 / 0723 286 269

Copyright || All Rights Reserved.

Subscribe for the updates!