Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Mezoterapie cu cocktailuri specializate

Ce este Mezoterapie cu cocktailuri specializate?

Mezoterapia cu cocktailuri specializate este o procedură cosmetică non-invazivă în care se utilizează injecții mici cu seruri sau cocktailuri personalizate, cu scopul de a trata diverse afecțiuni ale pielii sau de a îmbunătăți aspectul general al pielii.

Aceste cocktailuri sunt de obicei combinații de substanțe active, cum ar fi vitamine, minerale, aminoacizi, peptide, antioxidanți, enzime sau acid hialuronic, care sunt injectate în stratul superficial al pielii sau în țesuturile subcutanate. Aceste substanțe active pot fi selectate în funcție de obiectivele individuale ale fiecărui pacient și de necesitățile specifice ale pielii.

Care sunt beneficiile Mezoterapiei cu cocktailuri specializate?

Prin injectarea acestor cocktailuri specializate, mezoterapia are multiple beneficii potențiale, inclusiv:

  • Hidratarea pielii: Serurile hidratante și acidul hialuronic pot ajuta la menținerea nivelului optim de hidratare al pielii, oferind un aspect mai proaspăt și mai luminos.
  • Tratamentul ridurilor și al îmbătrânirii pielii: Substanțele antioxidante și peptidele pot ajuta la reducerea ridurilor fine și la îmbunătățirea elasticității pielii, oferind un aspect mai tânăr.
  • Tratamentul acneei: Cocktailurile specializate pot conține substanțe antibacteriene și antiinflamatoare care pot ajuta la reducerea acneei și a inflamației asociate.
  • Îmbunătățirea texturii și a aspectului pielii: Mezoterapia poate contribui la un aspect mai uniform al pielii, la reducerea cicatricilor sau a petelor pigmentare și la îmbunătățirea texturii generale a pielii.

Centrul Medical Euromed
Str. Parintele Galeriu, nr. 6C
Bucuresti , Romania

021 211 96 60 / 0723 286 269

Copyright || All Rights Reserved.

Subscribe for the updates!