Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Fire pentru stimularea colagenului

Ce este procedura de lifting facial cu fire Aptos?

Procedura de lifting facial cu fire Aptos reprezintă o tehnică non-chirurgicală de rejuvenare facială care nu necesită anestezie generală, incizii sau perioade lungi de recuperare, oferind totuși rezultate similare cu cele obținute în urma unei intervenții chirurgicale estetice. Aptos propune diverse tipuri de fire, adaptate nevoilor personalizate ale fiecărei paciente. Aceste fire pot fi resorbabile, având efect pentru aproximativ un an, sau neresorbabile, menținându-și efectul timp de 3 până la 5 ani.

Procedura cu Fire Aptos Excellence Visage HA oferă numeroase beneficii:

 • Efect de ridicare și suspensie: Firele Aptos cu acid hialuronic au capacitatea de a ridica și suspenda zonele căzute ale feței, stimulând totodată producția de colagen și elastină în profunzime. Aceste fire bioresorbabile de suspensie, de ultimă generație, asigură atât efectul de lifting și suspensie, cât și o piele netedă și rejuvenată. Ele generează o acțiune fiziologică prin stimularea producției de molecule de procolagen și dezvoltarea unei rețele fibroase în jurul lor, care permite menținerea efectului chiar și după resorbția firelor.
 • Păstrarea fizionomiei naturale a feței: Liftingul cu ajutorul firelor Aptos – HA nu modifică fizionomia naturală a feței, ci doar o întinerește prin repozitionarea compartimentelor feței și rejuvenarea structurală a țesutului, prin acțiunea profundă a acidului hialuronic asupra stimulării de colagen și elastină. Obrajii sunt ridicați, linia mandibulară este redefinită, santurile nazale sunt întinse, iar întregul aspect al feței este îmbunătățit, iar pielea capătă un aspect întinerit.
 • Siguranță maximă: Procedura de lifting cu fire Aptos oferă siguranță maximă. Firele sunt poziționate la o adâncime de maxim 3-5 mm, folosind canule speciale cu vârf rotund, în care firele sunt preîncărcate. Astfel, nu există riscul de a afecta nervii sau vasele de sânge.
 • Recuperare rapidă: Perioada de recuperare este minimă, de obicei, în câteva zile, timp în care fața își recapătă aspectul natural. Aceasta înseamnă că pacienții pot reveni rapid la activitățile lor obișnuite fără a fi necesară o perioadă lungă de recuperare.
 • Rezultate rapide și de durată: Rezultatele liftingului cu fire Aptos sunt rapide și de durată. Procedura în sine durează de la 10 minute (pe zonă) până la 30 de minute. Deși rezultatele sunt vizibile imediat după procedură, efectele maxime se observă în mod obișnuit după 2-3 săptămâni și pot dura până la 2-3 ani.

În concluzie, procedura de lifting facial cu fire Aptos Excellence Visage HA oferă multiple beneficii, cum ar fi efectul de ridicare și suspensie, menținerea fizionomiei naturale a feței, siguranță maximă, recuperare rapidă și rezultate durabile.

PRODUCTIE DE ELASTINA

ACTIVARE DE COLAGEN

RECUPERARE RAPIDA

Liftingul cu fire Aptos este recomandat în următoarele situații și pentru următoarele indicații:

 • Semne ușoare de îmbătrânire: Procedura este potrivită pentru persoanele care prezintă semne ușoare de îmbătrânire și doresc un lifting facial lejer, non-chirurgical.
 • Vârsta: De obicei, liftingul cu fire Aptos este recomandat persoanelor cu vârste cuprinse între 35 și 55 de ani. Aceasta este o perioadă în care semnele de îmbătrânire încep să devină vizibile, iar procedura poate oferi rezultate satisfăcătoare.
 • Ridicarea pomeților: Firele Aptos pot fi utilizate pentru a ridica și redefini zona pomeților, oferind un aspect mai tânăr și mai proaspăt al feței.
 • Redefinirea liniei mandibulare și corectarea colțurilor gurii: Firele pot ajuta la redefinirea și îmbunătățirea conturului liniei mandibulare și pot corecta aspectul căzut al colțurilor gurii.
 • Estomparea santurilor nazolabiale: Firele pot fi folosite pentru a estompa santurile nazolabiale, cunoscute și sub numele de pliurile nazolabiale, care se formează între aripile nasului și colțurile gurii.
 • Corectarea pliurilor în regiunea bărbiei: Firele pot fi utilizate pentru a corecta și estompa pliurile care apar în zona bărbiei.
 • Corectarea pliurilor în regiunea gâtului: Firele pot fi aplicate pentru a estompa pliurile și a oferi un aspect mai ferm și mai tânăr în regiunea gâtului.
 • Estomparea liniei cearcănelor: Firele pot fi utilizate pentru a estompa linia cearcănelor și pentru a oferi un aspect mai odihnit și mai tineresc în jurul ochilor.
 • Corectarea ridurilor “labii de gâscă”: Firele pot fi folosite pentru a corecta ridurile fine care apar în jurul ochilor, cunoscute sub numele de riduri “labii de gâscă”.
 • Corectarea ridurilor de pe frunte: Firele pot ajuta la corectarea ridurilor de pe frunte, oferind un aspect mai neted și mai tineresc.
 • Corectarea pleoapelor superioare și inferioare: Firele pot fi utilizate pentru a corecta și ridica pleoapele superioare și inferioare, oferind un aspect mai tânăr și mai ferm al regiunii oculare.

Efectul firelor Aptos:

Poate varia în funcție de mai mulți factori, inclusiv tipul firelor utilizate, vârsta pacientului și particularitățile individuale. De obicei, rezultatele liftingului cu fire Aptos sunt vizibile imediat după procedură, însă efectele maxime apar de obicei în decurs de 2-3 săptămâni.

Durata efectului poate varia, însă în general, efectele firelor resorbabile se mențin pentru aproximativ 1 an, în timp ce firele neresorbabile pot avea un efect care persistă între 2 și 3 ani. Este important să rețineți că aceste sunt estimări generale și că durata exactă a efectului poate varia de la o persoană la alta.

Pentru a menține rezultatele obținute și pentru a prelungi efectul firelor Aptos, este posibil să fie necesară repetarea procedurii în viitor.

Centrul Medical Euromed
Str. Parintele Galeriu, nr. 6C
Bucuresti , Romania

021 211 96 60 / 0723 286 269

Copyright || All Rights Reserved.

Subscribe for the updates!