Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ce este procedura de augmentare și ridicare a pomeților?

Pentru a mări și ridica pomeții, se utilizează diverse substanțe, însă studiile arată că acidul hialuronic reprezintă cea mai bună opțiune. Acidul hialuronic este o substanță naturală prezentă în țesuturile de legătură ale corpului, având capacitatea de a netezi pielea, de a crea volum și de a conferi un aspect tânăr și sănătos feței. Pomeții sunt primele zone afectate de procesul de îmbătrânire, aceștia încep să-și piardă volumul, densitatea oaselor scade, iar pielea devine mai subțire, ceea ce duce la accentuarea ridurilor și a adânciturilor, conferind un aspect de îmbătrânire.

Cum se desfășoară procedura?

Procedura se efectuează într-o singură ședință, care durează cel mult o oră și nu este dureroasă. Rezultatele estetice devin vizibile imediat după injectare. Este un tratament non-invaziv, astfel că nu necesită perioade de repaus, iar pacienții pot reveni imediat la activitățile lor zilnice. Tehnica de injectare folosește o canulă atraumatică, oferind un tratament mult mai confortabil, cu un risc minim de apariție a vânătăilor sau altor efecte secundare, timp de recuperare redus și un rezultat natural. Durata efectului tratamentului de umplere depinde de vârstă, cantitatea de acid hialuronic injectat și calitatea pielii. Frecvența injectărilor se stabilește în funcție de caracteristicile individuale ale fiecărei paciente.

Durata unei ședințe nu depășește o oră și nu implică disconfort semnificativ, iar rezultatele estetice devin imediat vizibile după injectare. Tehnica de injectare folosește o canulă atraumatică, care asigură un tratament mai confortabil și minimizează senzațiile neplăcute. Frecvența injectărilor este stabilită în funcție de caracteristicile individuale ale fiecărei paciente, luându-se în considerare diferite aspecte.

Galerie Before&After


Ce efecte secundare principale pot apărea?

Imediat după intervenție, zona poate prezenta o ușoară roșeață și inflamație. În cazuri rare, poate apărea o ușoară asimetrie între pomeți, însă aceasta dispare în cel mult 7 zile.

Ce măsuri trebuie luate după injectare? 

În prima noapte după tratament, se recomandă să dormiți pe spate, cu fața în sus. Evitați masajul sau traumatismele în zona feței. Evitați expunerea la soare, solar, saună și temperaturi extreme de frig, precum și efortul fizic (sport) timp de o săptămână după procedură. În ziua tratamentului, evitați băuturile și alimentele fierbinți. Nu fumați și nu consumați alcool în primele 72 de ore. Nu aplicați machiaj pe zona tratată timp de 24 de ore. Evitați alte proceduri estetice sau dentare în următoarele 14 zile. Se recomandă să evitați călătoriile cu avionul în primele 2 zile după injectare. Dacă reacțiile inflamatorii persistă mai mult de 7 zile sau apare orice reacție adversă, este important să raportați acest lucru medicului.

Centrul Medical Euromed
Str. Parintele Galeriu, nr. 6C
Bucuresti , Romania

021 211 96 60 / 0723 286 269

Copyright || All Rights Reserved.

Subscribe for the updates!