Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ce este tratamentul bioregenerator ProFhilo?

Tratamentul bioregenerator ProFhilo reprezintă o nouă metodă de rejuvenare disponibilă în clinici precum EuroMed.

Acest tratament a fost dezvoltat pentru a oferi o soluție rapidă de rejuvenare a pielii, fără semne vizibile imediate sau perioade lungi de recuperare. Tehnologia modernă folosită în ProFhilo se concentrează pe două aspecte principale: bioregenerarea și efectul de fermitate.

Componenta de bioregenerare a tratamentului constă în utilizarea unei concentrații echilibrate de acid hialuronic cu masă moleculară mică, care stimulează producția naturală de acid hialuronic și colagen în piele. Acest proces ajută la îmbunătățirea texturii și aspectului general al pielii.

Pe de altă parte, efectul de fermitate este obținut prin utilizarea acidului hialuronic cu masă moleculară mare, care acționează asupra pielii cu laxitate și ajută la remodelarea țesutului cutanat, conferind un aspect mai ferm și tonifiat.

Tratamentul ProFhilo reprezintă astfel o opțiune inovatoare pentru cei care doresc să obțină o rejuvenare eficientă a pielii fără a recurge la proceduri invazive sau perioade lungi de recuperare. Pentru mai multe informații și detalii specifice, vă recomandăm să consultați clinica EuroMed sau să urmăriți videoclipul aferent pentru a afla mai multe despre acest tratament.

Cum se realizeaza procedura?

Procedura ProFhilo se realizează prin injectarea a doar 5 puncte strategice pentru a asigura confortul maxim al pacientului și obținerea rezultatelor vizibile dorite. Această abordare minimă, dar eficientă, permite tratamentul să fie rapid și bine tolerat.

Complexul hibrid utilizat în ProFhilo este unic pe piață și conține cea mai mare concentrație de acid hialuronic disponibilă (de trei ori mai mare decât produsele injectabile obișnuite). Acest complex acționează în profunzimea pielii, oferind multiple beneficii. Acidul hialuronic ajută la hidratarea intensă a pielii, redându-i un aspect proaspăt și plin de vitalitate. De asemenea, acidul hialuronic umple și susține țesuturile cu laxitate crescută, contribuind la obținerea unei texturi și fermități îmbunătățite a pielii.

Procedura ProFhilo necesită de obicei două sesiuni pentru a obține rezultate vizibile și satisfăcătoare. Efectele tratamentului sunt de durată, ajutând la menținerea aspectului rejuvenat al pielii pe termen lung.

Cu ajutorul celor 5 puncte de injectare și a complexului hibrid puternic, tratamentul ProFhilo oferă o soluție eficientă pentru hidratarea, umplerea și susținerea pielii cu laxitate crescută, conferind un aspect tânăr și sănătos pielii într-un mod natural și durabil.

Care sunt avantajele tratamentului?

ProFhilo® oferă numeroase beneficii în lupta împotriva îmbătrânirii, asigurând hrănirea celulară și restabilirea fermității pielii pe termen lung. Acest produs este biocompatibil și este compus dintr-un acid hialuronic cu un nivel ridicat de puritate. Datorită purității sale ridicate și absenței aditivilor, ProFhilo® oferă o siguranță sporită și reduce riscul de efecte secundare. Formula sa include un acid hialuronic cu cea mai înaltă puritate, obținut prin biofermentare. Lanțurile de acid hialuronic cu mase moleculare diferite din compoziția ProFhilo® sunt interconectate pentru a obține caracteristicile structurale unice ale produsului. Pentru a realiza procedura, sunt necesare doar 5 puncte de injectare, asigurând astfel un confort maxim pentru pacient.

Galerie Before&After

Ce recomandări trebuie urmate după procedura de injectare?

După procedura de injectare, este important să urmați următoarele indicații:

  • Evitați expunerea la soare, solar, sauna și temperaturi extreme timp de o săptămână după tratament.
  • Evitați efortul fizic intens și activitățile sportive în aceeași perioadă.
  • Nu consumați băuturi sau alimente fierbinți în ziua procedurii.
  • Evitați fumatul și consumul de alcool în primele 72 de ore după tratament.
  • Nu aplicați machiaj pe zona tratată timp de 24 de ore.
  • Evitați alte proceduri estetice sau stomatologice în următoarele 14 zile.
  • Este recomandat să evitați călătoriile cu avionul în primele 2 zile după injectare.
  • Dacă persistă reacții inflamatorii mai mult de 7 zile sau apare orice reacție adversă, este important să raportați aceste aspecte medicului dumneavoastră.

Respectarea acestor indicații post-tratament va contribui la obținerea rezultatelor optime și la minimizarea riscurilor asociate. În cazul în care întâmpinați orice îngrijorare sau nedumerire, nu ezitați să consultați medicul dumneavoastră.

Centrul Medical Euromed
Str. Parintele Galeriu, nr. 6C
Bucuresti , Romania

021 211 96 60 / 0723 286 269

Copyright || All Rights Reserved.

Subscribe for the updates!