Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cum poate fi descrisă procedura de lipoliză? 

Procedura de lipoliză este o abordare invazivă minimă care implică introducerea unor substanțe chimice lipolitice prin injecție, având ca scop topirea depozitelor de grăsime localizate în țesutul adipos.

Pb Serum reprezintă o inovație în domeniul medical-estetic, cu eficiență clinic dovedită și o compoziție complet biologică. Aceasta conține o combinație complexă de enzime (lipază, colagenază, liază) și acid hialuronic, care sunt capabile să declanșeze topirea țesutului adipos localizat, evitând efectele adverse ale lipolizei tradiționale. Timpul de recuperare este scurt, de aproximativ 3-5 zile, iar rezultatele obținute sunt excelente. Tratamentul promovează fermitatea pielii, netezește aspectul pielii de “coajă de portocală” și relaxează fibrele de colagen.

Ce tipuri de afecțiuni pot fi tratate?

  • Cicatrici, inclusiv cele hipertrofice, atrofice și cheloide.
  • Depozitele localizate de grăsime, precum barbia dublă/gusă, abdomenul, genunchii, fesele, brațele și șoldurile.
  • Celulita sau aspectul de “coajă de portocală” în diferite grade (de la 1 la 4).
  • Laxitatea pielii în zone precum gâtul, regiunea mandibulară, genunchii și abdomenul.
  • Vergeturile.

Cum se desfășoară procedura? 

Procedura este minim invazivă și se efectuează într-un mediu steril, respectând regulile de asepsie și antisepsie. Se administrează anestezie locală prin injectarea unor cocktail-uri specifice care conțin lipază, colagenază, liaze, acid hialuronic sau alte substanțe în funcție de indicația medicală și necesitățile pacientului.

Iată pașii principali ai procedurii:

  • Se curăță zona care urmează să fie tratată pentru a asigura o igienă corespunzătoare.
  • Se aplică o cremă anestezică locală care trebuie menținută timp de 15-20 de minute pentru a asigura ameliorarea senzației de durere.
  • Se marchează zonele și punctele care urmează să fie injectate pentru a obține rezultate precise.
  • Se injectează soluția adipolitică în stratul adipos și se distribuie uniform prin masaj.

Galerie Before&After

Care sunt principalele reacții adverse? 

Procedura are un profil de siguranță ridicat și de obicei nu prezintă complicații majore. Cu toate acestea, pot apărea unele reacții adverse minore, care în general se rezolvă de la sine într-un interval de 3-5 zile.

Ce durată are efectul și câte ședințe sunt necesare? 

Durata efectului procedurii depinde în mare măsură de stilul de viață adoptat după tratament (alimentație, exerciții fizice). Topirea grăsimii este considerată permanentă, însă depozitele de grăsime se pot reface în cazul în care nu se respectă indicațiile medicale și nu se menține un stil de viață sănătos.

Numărul de ședințe necesare variază în funcție de gravitatea situației individuale. De obicei, se recomandă între 1 și 5 ședințe, efectuate la un interval de aproximativ 3 săptămâni între ele.

Centrul Medical Euromed
Str. Parintele Galeriu, nr. 6C
Bucuresti , Romania

021 211 96 60 / 0723 286 269

Copyright || All Rights Reserved.

Subscribe for the updates!