Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ce este HArmonyCa™?

HArmonyCa™ este un produs hibrid injectabil cu efect dublu, care conține două ingrediente active: hidroxiapatită de calciu (CaHa) și acid hialuronic (HA). HArmonyCa™ are capacitatea de a îmbunătăți structura pielii, oferind atât un efect imediat de lifting datorat acidului hialuronic, cât și un efect de lifting susținut, prin stimularea producției de colagen datorată hidroxiapatitei de calciu.

Care este modul de acțiune al acidului hialuronic (HA) și hidroxiapatitei de calciu (CaHa)?

Prin penetrarea în straturile profunde ale pielii, particulele de acid hialuronic acționează pentru a umple și volumiza, oferind un efect imediat de lifting. De asemenea, particulele de hidroxiapatită de calciu stimulează producția de colagen în organism, promovând formarea de noi fibre de colagen. Pe măsură ce gelul se dizolvă treptat, o rețea solidă și densă de colagen se dezvoltă în locul său, asigurând un efect treptat și de lungă durată, în asociere cu hidroxiapatita de calciu. În timpul consultației, medicul vă va explica modul în care acționează HArmonyCa™ și va răspunde la toate întrebările pe care le aveți.

Indicatii inainte si dupa tratamentul cu HArmonyCa™

În timpul consultației, medicul vă va oferi informații cu privire la indicațiile pre și post-tratament pentru HArmonyCa™. După tratament, este recomandat să:

  • Evitați exercițiile fizice intense, expunerea la soare, bronzarea artificială și condițiile meteorologice extreme timp de 24 de ore.
  • Aplicați gheață sau comprese reci pe zonele tratate timp de 24 de ore, deoarece unele tratamente injectabile pot provoca roșeață, umflături și iritații.
  • Faceți masaj ușor pe zonele tratate în cazul în care apare senzația de mici noduli.

Ce rezultate pot fi așteptate în urma injectării cu HArmonyCa și cât de persistentă este durata acestora?

HArmonyCa™ produce un efect imediat de lifting și, în același timp, stimulează producția de colagen. Studiile indică faptul că HArmonyCa™ oferă un efect imediat de lifting începând chiar din a doua săptămână după administrare, iar rezultatele au fost demonstrat în 86% din cele 85 de zone tratate. De fapt, 92% dintre pacienții tratați cu HArmonyCa™ au raportat o îmbunătățire în aspectul general al zonelor faciale tratate. Un sondaj efectuat printre pacienții tratați cu HArmonyCa™ a arătat că majoritatea au fost extrem de mulțumiți de tratament (cu un scor mediu de 4,1 din 5) după 19 luni.

Centrul Medical Euromed
Str. Parintele Galeriu, nr. 6C
Bucuresti , Romania

021 211 96 60 / 0723 286 269

Copyright || All Rights Reserved.

Subscribe for the updates!