Tratamente laser in dermatologie

   Tratamentul laser este unul dintre cele mai inovative si mai eficiente tratamente pentru afectiunile pielii.

    Multe dintre aceste afectiuni si in special cele de ordin estetic nu raspund la tratamente locale ,cum sunt cele cu diverse creme si nici la cele pe cale generala.

In fata situatiilor de aceat gen tratamentul laser este cel care ne ajuta sa rezolvam multe din problemele dermatologice.

    Iata cateva exemple de afectiuni dermatologice care pot fi tratate cu succes prin tratament laser.

    Papiloamele virale (mici excrescente situate frecvent in jurul gatului ,in axile sau in zona genitala,in functie de subtipul de virus implicat),keratozele seboreice ( apar la nivelul fetei sau al toracelui), negii, depozitele de grasime de la nivelu fetei,mai frecvent in jurul ochilor sunt doar cateva exemple de afectiuni dermatologice inestetice care pot fi rezolvate foarte rapid,pe loc,intr-o singura sedinta cu laserul.

Cu alte cuvinte pacientul pleaca acasa in urma tratamentului fara leziunile cu care s-a prezentat la medic iar timpul de recuperare este foarte scurt ,de cateva zile.

    Petele pigmentare,cicatricile post acnee si vasele dilatate de sange (ectaziile) atat la nivelul fetei cat si al membrelor inferioare  se trateaza cu una pana la patru sedinte laser,fara 

    Tratamentul cu laser este metoda cea mai naturala pentru procesul de rejuvenare (reintinerire) al tenului ducand la imbunatatire aspectului ridurilor pana la disparitie,fara a fi nevoie de perioda de recuperare.