dermatologie medicala
derm estetica
DSC_0331

Tehnologie avansata

Dispunem de aparatura profesionala ( Laser Palomar si CO2 ) cu ajutorul carora puteti trata cicatricile , petele pigmentare , vergeturile , dilatatiile vasculare , etc. Tot cu ajutorul acestor aparaturi puteti indeparta tatuajele , semnele lasate de acnee sau puteti beneficia de rejuvenare.

Stiati ca?

Laserul Palomar elimina orice cicatrice si nu necesita perioada de recuperare, iar patrunderea profunda a laserului nu genereaza complicatii sau arsuri.

Inainte si dupa folosirea laserului Palomar:

palomar_photofacial

Detinem un sistem Laser Palomar Star Lux 500 care este unul dintre cele mai complexe si performante sisteme de laser si IPL pe plan mondial si care realizează o diversitate mare de tratamente cum ar fi:
a) Reducerea definitivă a părului nedorit (epilarea) cu sistemul IPL LUX Ys, LUX R sau Laser ND-YAG 1064

b) Tratamente faciale pentru întinerirea feţei cu laserul fracţional non ablativ Lux 1540 prin stimularea sintezei de colagen (tegumentul se întinde, ridurile dispar, textura pielii se îmbunătăţeşte fară a fi nevoie de timp pentru recuperare).

c) Îmbunătăţirea aspectului cicatricilor şi al vergeturilor, tratamentul acneei, rozaceei, cuperozei, venectaziilor de la nivelul feţei, petelor solare şi al altor leziuni pigmentare cu sistemul IPL star LUX G.

d) Tratamentul venelor membrelor inferioare.

Sistemul ND-YAG-1064 oferă un tratament confortabil şi eficient al dilataţiilor venoase. Tratamentul este non invaziv şi are ca rezultat dispariţia venectaziilor în doar cateva tratamente.

2. Electrocauter: pentru îndepărtatea leziunilor tegumentare inestetice, veruci, papiloame, teratoze, etc.

3. Dermatoscop: pentru un diagnostic corect cu posibilitatea monitorizării evoluţiei diverselor leziuni de la nivelul pielii.