• ELLE A INCERCAT rejuvenare faciala de durata

  ELLE A INCERCAT rejuvenare faciala de durata

         Îţi prezentăm un laser care încurajează regenerarea cutanată prin formarea de celule noi, relaxînd durabil şi vizibil ridurile. Alice Bursuc îţi recomandă Palomar!

  Screen Shot 2015-05-11 at 11.53.59

        Plouă mărunt şi ceaţa îmbracă oraşul într-o atmosferă grea, monocromă.

         Este ora 15.05. Sînt la birou pregătind paginile de Beauty News ale acestei ediţii de martie şi îmi trec prin faţa ochilor rujuri corai, fucsia, farduri de pleoape pastelate sau creioane de ochi intens colorate. Pînă şi sticluţele de parfumuri noi, care vor fi lansate în această primăvară, stau pe birou, parcă adormite, aşteptînd să fie încercate. O desfac pe prima şi atunci vine declicul! O avalanşă de ingrediente verzi mă transpune în plină primăvară, cu zilele ei însorite şi lumina proaspătă a cerului. Un contrast izbitor între vremea groaznică de afară şi notele aromate care îmi invadează nările sau paginile mele colorate. Aproape că începusem să-mi plîng de milă că nu m-am născut într-o ţară caldă, cînd m-am decis să fac ceva, orice, care să-mi schimbe starea apăsătoare şi să-mi dea acel sentiment de bine pe care îl simţi cînd te plimbi pe străzi, în plină primăvară. Dar ce să fac? Shopping? Pas! Un film? Cam trist! O cină cu fetele? Nu le-am anunţat, iar ele fiind mămici, nu mi-aş permite o astfel de extravaganţă. Pun mîna pe telefon sperînd la o idee şi exact atunci îmi aduc aminte de invitaţia la o şedinţă de rejuvenare facială Palomar! Asta e! O baghetă magică care să-mi şteargă ridurile, să-mi dea o luminozitate solară pe faţă şi să-mi sporească puţin optimismul. O sun pe doamna doctor Floriana Şandru şi iată şi vestea bună: mă poate primi chiar în această seară!

          Este ora 18.15, iar eu sînt deja sub „bagheta magică” Palomar, un laser fracţional, non- ablativ, foarte performant şi o „piesă” celebră în industrie. Acest laser rejuvenează faţa, decolteul şi gîtul, prin stimularea în profunzime a stratului de colagen propriu, de la nivelul pielii. În urma acestei acţiuni, acest strat se îngroaşă, iar tegumentul de la suprafaţă (pielea vizibilă) se întinde. Astfel, ridurile se topesc, porii sînt închişi, pielea este retexturată, capătînd un aspect lumi- nos şi proaspăt. Cu o aşa promisiune, deja am un zîmbet pe faţă! Acest laser are efect imediat (după 24 de ore) şi o acţiune îndelungată – remodelarea colagenului durează încă un an după tratament. Iar faptul că este non-ablativ înseamnă că nu traumatizează tegumentul (efectul fiind în profunzime, nu la suprafaţă) şi nu necesită timp de recuperare, spre deosebire de alte lasere ablative care necesită 14 zile de recuperare şi au riscul unei cicatrizări vicioase.

           Procedura în sine durează 30 de minute şi constă în trei, patru treceri a laserului peste ace- eaşi zonă, în decursul aceleiaşi sesiuni. Doamna doctor Şan- dru recomandă patru şedinte, la interval de o lună. Tenul se înroşeşte, dar este o reacţie normală care dispare a doua zi. Eficienţă maximă, aş spune! Efecte prelungite, riduri şterse, o luminozitate proaspătă, fără urme pe faţă, iar a doua zi, în birou, vei avea un chip suspect de întinerit. A doua zi după laser, am plecat spre birou purtînd un ruj roz-neon; faţa mea, ridicol de radioasă şi netedă, simţea nevoia de culoare, chiar şi într-o zi la fel de înnourată ca preceden- ta. Doar că, ce crezi? La prînz a ieşit soarele! Oare chiar vine primăvara? Eu una, simt că da! O fi Palomar, o fi rujul meu care cerea o baie de lumină sau speranţa unui sezon însorit? Nu ştiu, dar cert este că Palomar, cu această rejuvena- re, m-a scos din nori. Iar de 1 Martie voi reveni la doamna doctor – nu văd ce dar mai frumos mi-aş putea face!

   

   

  Verdict Elle:

       Este un tratament ideal pentru tenul matur, cu efecte multiple la nivelul regeneră- rii cutanate, de la ştergerea ridurilor la îmbunătăţirea aspectului general al pielii. Fă-ţi-l cadou în martie!

     Adresa: Centrul Medical Euromed, Bucureşti,
                    Str. Părintele Galeriu , nr. 6C.

  Telefon: 021.211.96.60, 0723.286.269, www.cmeuromed.ro.

  Leave a reply →
 • Posted by Marinela on decembrie 8, 2015, 11:36 am

  Buna ziua,vroiam sa stiu cat costa sa fac rejuvenare faciala,gat si decoleu numai o sedinata penru ca timpul nu-mi permite ….sunt in trecere in Bucuresti .
  Marinela

  Reply →
  • Posted by solomon nicoleta on februarie 19, 2016, 7:47 am
   in reply to Marinela

   Buna ziua !Ma intereseaza si pe mine pretul unei sedinte de rejuvenare faciala, si cum se procedeaza cu programarea.Voiam sa-mi fac si la d-nul dr Dumitrascu un control si as vrea s-o fac in paralel si sedinta.Nu sunt din oras, sunt din C-lung Arges.Multumesc anticipat !

   Reply →
  • Posted by solomon nicoleta on februarie 19, 2016, 7:47 am
   in reply to Marinela

   Buna ziua !Ma intereseaza si pe mine pretul unei sedinte de rejuvenare faciala, si cum se procedeaza cu programarea.Voiam sa-mi fac si la d-nul dr Dumitrascu un control si as vrea s-o fac in paralel si sedinta.Nu sunt din oras, sunt din C-lung Arges.Multumesc anticipat !

   Reply →

Leave a reply

Cancel reply

Photostream